Бамбукови клечки за уши

  • 4.00лв.

Нашите бамбукови клечки за уши са чудесна природосъобразна алтернатива на стандартните и не съдържат никаква пластмаса. Освен това се изпращат в красива кутийка, изработена от рециклирана хартия.

Добави към любими

Сравни

Защо клечки за уши?

Ами, защото без тях не можем или поне аз, винаги си вземам поне няколко броя, дори когато съм извън града някъде на път за 2-3 дни.

Истината е, че стандартните клечки за уши са изработени от пластмаса, която е сериозен замърсител и достига до морета и реки. Щом си тук, най-вероятно знаеш, че пластмасата се разгражда изключително трудно, този процес трае години и в крайна сметка тя никога не изчезва напълно.

Населението на планетата расте постоянно, което означава, че все повече хора използват все повече клечки за уши с пластмаса в тях, а после ги захвърлят, където намерят за добре, много често дори в тоалетната чиния. Замърсяването, което се причинява от пластмасовите клечки за уши е огромно.

Ние считаме, че всяка малка стъпка на отделния индивид има значение! Съвкупността от малките стъпки ще доведе до цялостна промяна към по-добро и устойчиво бъдеще!

С тази мисъл ти предлагаме клечки за уши изработени от бамбук и органичен памук, които са 100% биоразградими. Можеш да избереш между кутийка от 100 бр. или по-голямата от 200 бр.

Бамбукът напоследък е изключително популярен материал за изработката на множество продукти, част от тях може да намериш в сайта ни. Това не е никак случайно. Той е изключително здрав и податлив на обработка, расте много бързо и е възобновяем. Последното означава, че след отсичане той продължава да расте, тъй като от корените му поникват чисто нови млади растения.

Важно е да знаеш също така, че всички продукти произведени от бамбук са екологично чисти, биоразградими и притежават антибактериални свойства. Освен това в районите, в които се отглежда производствен памук не живеят панди! Всички обичаме сладките мъници, нали така?


1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!