Здрава памучна торба за пазар

  • 9.90лв.

100% памучна торба за пазар, алтернатива на найлоновите торбички, които замърсяват околната среда.

Добави към любими

Сравни

Със сигурност не веднъж ви се е налагало да се отбиете до супермаркета, непредвидено, и на касата да се зачудите къде ще приберете всички покупки. Да, разбира се, можете да заплатите за найлонова торбичка, но тя не само ще навреди на околната среда, когато я захвърлите след няколко часа, но и някак най-вероятно не се връзва и с обклелото ви. Разнообразието от различни модели, десени и дори възможност за персонализиране на чантите от плат ви предоставят възможността да изразите себе си и да добавяте различен акцент във визията си всекидневно. Памучните чанти са многофункционални, те могат да се сгъват и носят навсякъде с вас, независимо дали ще се отбиете до местния зеленчуков пазар, супермаркета или търговския център, платнената торба ще е винаги с вас, готова да влезе в употреба.

Пикник в парка? Чантата отново е насреща, готова да побере одеялото, сандвичите и някоя забавна игра. 

В същото време една найлонова торбичка се ползва изключително кратко - между 10 и 15 минути, докато се приберем у дома. След това бива най-често захвърлена или ползвана за боклук, а разграждането и отнема стотици години и никога не е пълно.

Финансовата част на нещата също не е за пренебрегване, еднократна найлонова торбичка струва между 0.30 и 0.50 лв. в повечето хипермаркети. За сметка на това нашата многократна памучна торба за пазар се изплаща за по-малко от месец, а след това продължава да ви служи!

Размери: дължина 36.5 см., широчина 29.5 см., дължина на дръжките - 23 см.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!