Гъба конджак - биоразградима

  • 5.90лв.

Веган гъбата конджак е направена от растението конджак, което наподобява картоф и произхожда от Азия. Японците използват гъбата конджак от години с козметични цели.

Добави към любими

Сравни

Нашите гъбички за почистване конджак са направени от растението конджак и са 100% естествени. С нежната си и мека текстура те са подходящи за всички типове кожа, включително и за деликатната бебешка кожа. Благодарение на глюкоманана, съдържащ се в растението конджак, нашите гъбички са идеални за дълбоко почистване и овлажняване. Използвайте ги ежедневно, за да възстановите мекотата и блясъка на кожата си.

Нашите гъбички от конджак се предлагат в 2 цвята: розов и зелен. Ако желаете да използвате гъбите за почистване на лицето и тялото си, е препоръчително да използвате отделни гъби.

Как се ползва?

За да почувствате кожата си мека като гъба, накиснете гъбата във вода и изчакайте да набъбне 1,5 пъти повече от първоначалния си размер, след което внимателно изстискайте излишната течност - най-добре е да правите леки масажни кръгови движения със или без почистващ продукт. Ако имате кожа, склонна към акне, просто правете леки движения, за да не влошите допълнително състоянието ѝ! След като приключите, изплакнете и изстискайте, преди да оставите на открито място, докато изсъхне напълно.

Поддръжка:

Поддържането на гъбите за почистване свежи и готови за употреба е толкова лесно, колкото и безпроблемно! За да си осигурите дълготрайна чистота, избягвайте да ги стискате прекалено силно - нежният подход е най-добър. Също така не забравяйте да съхранявате гъбата на сухо място, далеч от ярка светлина, за да не се изхаби бързо. Най-важното е да не забравяте да сменяте гъбите си след 6-8 седмици редовна употреба; това ще ви помогне да поддържате чистота през цялата година!

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!