Комплект многократни еко тампони за грим

  • 25.90лв.

Комплект от 16 многократни тампони за грим, направени от бамбук и памук. 100% екологични, подходящи за всеки вид кожа. Меки, луксозни и перфектни за ежедневна употреба. Пристигат при теб в екологична опаковка!

Добави към любими

Сравни

Търсите по-устойчив начин за премахване на грима? Нашите тампони за отстраняване на грим за многократна употреба са изработени от органични бамбукови и памучни влакна и са идеални за всички типове кожа - дори и за чувствителни зони! Изработени от първокласна смес от органични бамбукови влакна и висококачествен органичен памук, нашите тампони са изключително меки и луксозни, което ги прави идеални за ежедневна употреба. Освен това нашият комплект от тампони за премахване на грим с нулеви отпадъци съдържа общо 16 броя тампончета, така че винаги ще имате чист тампон под ръка и освен това крайната цена е доста по-изгодна. Направете правилния избор за себе си и за околната среда - изберете нашите екологични тампони за многократна употреба за премахване на грим още днес!

Ето малка част от техните предимства:

КАЖЕТЕ "НЕ" НА ПЛАСТМАСАТА! - кърпичките и подложките за еднократна употреба създават планини от отпадъци, съдържащи вредни пластмаси, чието разграждане може да отнеме стотици години. Преминете към алтернатива за многократна употреба и помогнете да намалите въглеродния си отпечатък!

ЦЕЛИЯТ НИ КОМПЛЕКТ Е 100% БЕЗ ПЛАСТМАСА! - нашите екологични тампони за грим са изработени от естествени материали - памук и бамбук. Те могат да се използват многократно и да се перат стотици пъти, преди да се наложи да ги смените!

ВКЛЮЧЕНА Е ЕКОЛОГИЧНА ОПАКОВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ! - нашият комплект включва торбичка за измиване и съхранение. 

ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА - нашите тампони за грим са нежни към всички типове кожа, включително и към чувствителната.

Инструкции:

Нашите екологични тампони за грим са изработени от естествени материали, което означава, че могат да се използват многократно в продължение на години - всъщност до 300 изпирания. Можете да ги използвате мокри или сухи, а преди да нанесете лосион върху тампоните, се уверете, че са навлажнени с малко вода. Ако се изцапат, не се притеснявайте - просто ги оставете да се накиснат в бял винен оцет и лимонов сок за един час, преди да ги изперете отново. Тампоните ще функционират перфектно, а естествените свойства на оцета ще ги направят и по-меки! Възможно е петната по тях да не бъдат отстранени напълно при пране, но това по никакъв начин няма да намали техните свойства!

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!