Универсален прах с натурални съставки

  • 19.80лв.

Универсален прах за пране с различни аромати. Произведен изцяло с натурални съставки и етерични масла, без синтетика. Не предизвиква алергии, което го прави чудесен избор за хора с чувствителна кожа, както и за пране на всякакви бебешки дрешки.

Добави към любими

Сравни

Какви са предимствата му?

Праховете на Amalina представляват екологична алтернатива на стандартните перилни препарати. Те са произведени без никаква вредна химия, а в състава им няма никакви синтетични аромати. За техния приятен аромат, изцяло са отговорни натуралните етерични масла, които ръчно са добавени към праха за пране.

Липсата на синтетични съставки, прави праха за пране Amalina чудесен избор за пране на всички видове бебешки дрешки, тъй като не е тайна, че именно синтетичните аромати най-често предизвикват алергии.

Всички съставки в препарата са подбрани с грижа към природата и чувствителната кожа.

Опаковката на натуралния прах за пране е 100% биоразградима, тъй като е изработена от натронова хартия.

Праха за пране е разработен без животински съставки и без тестове върху животни.

Може да избирате между 4 вида аромат: лавандула, бор, цитронела или канела, портокал, карамфил. В сухия продукт концентрацията на етеричното масло е висока и ароматът е силен. След пералнята, прането ухае леко на етеричното масло. Сухото пране има само лек аромат на свежо.

Препаратът, който виждате тук е универсален, тоест може да бъде използван, както за бяло, така и за цветно пране.

Съдържанието му е следното: Готварска сода (натриев бикарбонат), Калцирана сода (натриев карбонат); морска сол; сапунена база на растителна основа;

Как се ползва?

- За машинно пране: 30 гр (4 лъжички) за 1 пералня;
- За ръчно пране: 10-15 гр се разтварят в леген с топла вода;
- За петна: 1 ч.л. се разтваря с малко оцет. Петното се намазва и престоява 15 мин, след което се пере.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!