Аромадифузер с етерични масла за овлажняване на въздуха

  • 59.90лв.

Този BPA FREE аромадифузер работи безшумно с различни видове етерични масла и придава невероятен уют и настроение във всяка стая на дома ни, благодарение на ухаещата пара и красивите светлини.

Добави към любими

Сравни

Търсите продукт, който може да подобри качеството на въздуха в дома ви, като същевременно ви осигури релаксация?

Не търсете повече, тук имаме едно интересно предложеие за Вас - аромадифузер с етерични масла.

Този иновативен продукт разпръсква вода и етерични масла в дома ви, като ви осигурява различни ползи. Добавете в резервоара до 500 мл. вода и няколко капки от любимото си етерично масло и оставете дифузера да работи. Ще се насладите на подобрено качество на въздуха, релаксация и дори по-добър сън.

Аромалампата има 7 LED светлини (цветовете се сменят) и работи от 6 до 10 часа с едно зареждане, което я прави чудесен вариант за дългосрочна употреба. Освен това има възможност за регулиране на силата на парата - силна/слаба, и дори прекъсната (на всеки 30 секунди) режим на работа.

Този ултразвуков дифузер е идеален за овлажняване на въздуха и подобряване на здравето и благосъстоянието ви. Елегантният, минималистичен дизайн ще изглежда чудесно във всяка стая. Работейки под 35 dB, той е достатъчно безшумен, за да го използвате през нощта. С вместимост от 500 ml може да покрие до 40 квадратни метра площ. Дифузерът разпръсква и етерични масла, което го прави чудесен избор за ароматерапия.

Той е изработен от материали, които не съдържат BPA, което го прави една идея по-екологичен. Разбира се предлагаме на 100% zero waste аромадифузер, който обаче не разпръсква пара във въздуха. Може да го видите тук.

Все пак този продукт е едно от малкото неща в нашия дом, което съдържа пластмаса, но усещането за уют, което ни придава е неповторимо и затова ние лично го ползваме често. Просто парата и светлинките са нещо, което създава настроение за малки и големи.


1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!