Zero waste дървени купички

  • 17.70лв.

Натурални дървени купички, изработени ръчно, алтернатива на еднократните пластмасови купи. Подходящи за съхранение на плодове, чипсове, снаксове, ядки и други.

Добави към любими

Сравни

Кажи край на еднократните пластмасови купички! Представяме ти тук нашите 100%-ви ръчно изработени дървени купички за многократна употреба!

Техните предимства са многобройни. На първо място, може да ги вземаш навсякъде с теб и да ги ползваш за много неща. Перфектна декорация за дома са, защото естествените материали като дървото винаги придават доза допълнителен уют. Може да поставиш в тях снакс, плодове, ядки или друго.

Всъщност са изключително арт декорация, така че не е нужно да ги ползваш само за съхранение на храна, лесно и бързо може да измислиш много други приложения на тези купички от дърво.

Купичката е изключително лесна за почистване, но препоръчваме това да се прави само с хладка вода и след почистването бързо да се подсушат.

Цената в сайта ни е за един брой zero waste дървена купичка!

Размерите на купичките са приблизително - 11.5 см. широчина и 6 см. височина.

Всички купички са ръчно изработени!

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!