Комплект прибори за хранене от бамбук

  • 7.90лв.

Леки и компактни бамбукови прибори за хранене, които са перфектен заместител на пластмасовите, а освен това пристигат в супер свежа и шарена памучна торбичка за съхранение.

Добави към любими

Сравни

Екологичен сет от естествен бамбук, който можеш да вземеш навсякъде със себе си. Леки и компактни, нашите бамбукови прибори са идеален заместител на пластмасовите такива и са подходящи за из път, разходки из природата, а защо не и употреба вкъщи при неочаквани гости? Тъй като са напълно биоразградими, могат да бъдат изхвърлени заедно с общите отпадъци.                 

                                                                                                   

Пластмасовите прибори са едни от главните замърсители на природата. Като част от бизнес модела за "еднократна употреба" те оставят огромна "следа" като се превръщат в отпадък, който в голямата си част попада в океаните и моретата.

По този начин представляват опасност за морската еко система. Поглъщането и заплитането с този замърсител е често срещано при морските обитатели. Те стават "жертва' на пластмасовите отпадъци, които освен това съдържат и химически вещества, допринасящи за влошаването на средата за живот, както на водните обитатели, така и на хората, тъй като попадат в хранителната верига.

 

Защо бамбук вместо еднократна пластмаса?

Бамбуковите изделия са 100% биоразградими, което означава, че не оставят следи в природата. Освен това бамбукът расте с метър на ден и няма опастност да изчезне при прекомерна употреба.  

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!