Стоманена бутилка за многократна употреба - 500 мл.

  • 30.70лв.

Сертифицирана за безопасност стоманена бутилка в различни цветове за многократна употреба. Чудесна алтернатива на ползването на пластмасови бутилки. Изолирана с двойни вакум стени, задържа топло или студено.

Добави към любими

Сравни

Нашата стоманена бутилка с вместимост 500 мл. е лека и удобна за носене, тъй като размерът и помага да я побереш почти навсякъде. Супер подходяща е за ежедневието или при кратки тренировки.

Като ползваш стоманена бутилка за многократна упортеба ти помагаш на околната среда, защото спестяваш на нашата планета много изхвърлени пластмасови бутилки, които не се рециклират, а се превръщат в микропластмаса, която после замърсява Световния окена.

Разбира се, освен че заемаш твърда и отговорна позиция против замърсяването на природата, ти помагаш и на себе си!


Бутилката ни за многократна употреба е и термос, тъй като е изолирана с двойни вакум стени, което и позволява да задържа до 12 часа напитките ни топли или пък студени. Тествана е лично от нас. Лятото при градуси над 35, задържа водата ни студена цял ден на плажа, а това си е живо богатство в някои ситуации. Същото е положението и зимата, когато ходим в планината - топъл чай с ром, няма проблем!

Да ползваш стоманена бутилка е много по-здравословно за теб, защото пластмасовите бутилки отделят парченца микропластмаса и така пиеш вода с доста по-лошо качество. Вместо това стоманените ни бутилки нямат подобни свойства. Напротив, не придават метален вкус или аромат, сертифицирани са за безопасност и качество и освен това се мият лесно. Като оставим това на страна, стоманените бутилки са и доста добра алтернатива от финансова гледна точка, с тях пестиш пари. Плащаш някаква сума еднократно, която обаче ти се връща още първия месец. Тоест достатъчно е да ползваш своята бутилка един месец активно, за да си на печалба.

Оборудване е и със специална капачка с винт, която не позволява разливане на течността.

Налична е също с обем от 1000 МЛ. и 750 МЛ.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!