Кутия за обяд от пшенична слама с отделения

  • 48.70лв.

Кутия за обяд в офиса или за детето в училище. Изработена от пшенична слама, подходяща за микровълнова фурна, не съдържа вредни пластмаси (BPA).

Добави към любими

Сравни

Ако търсиш перфектната кутия за обяд на твоето дете или пък за теб, то мисля че току-що я намери. Кутията, която виждаш е изработена от пшенична слама, което я прави възможно най-добрия екологичен вариант, който сме открили до този момент.

Въпреки че кутията е еко, то тя отговаря на всички необходими критерии, които търсим, когато избираме подобна кутия, а именно:

- Практична е

- С достатъчно вместимост

- Отделения за храната

- Може да се ползва в микровълнова фурна, но е необходимо да се махне капака. Препоръчително време за топлене - не повече от 3 минути.

- Притежава стабилна закопчалка

- Подходяща да се мие в съдомиялна

Размерите на кутията са: 20.5 см * 13 см * 7 см

Предлага се в розов, зелен или син цвят.

Към кутията получаваш подарък метални прибори, включват лъжичка и клечки за суши.

Капакът може да се използва и като поставка за телефон, на който може за гледаш любим сериал/филм/ютубър.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!