Стоманена кутия за храна с бамбуков капак

  • 39.70лв.

Кутия за храна, изработена от естествени материали - стомана и бамбук. Снабдена със защита против протичане. Подходяща за различни храни и гаранция за по-здравословен живот с почти нулеви отпадъци.

Добави към любими

Сравни

Търсите здравословен и екологичен начин да съхранявате храната си? Кажете край на пласмасовите кутии за храна, които се ползват за кратък перидо от време, но пък за сметка на това замърсяват природата с десетки години.

Нашата стоманена кутия за храна с бамбуков капак е идеална за вас!

Изработена изцяло от естествени материали - стомана (304) и бамбуково дърво - тя е издръжлива и дълготрайна и може да се използва за различни ястия, закуски и напитки. Освен това не се оцветява от храна и не задържа миризма или вкус, което я прави лесна за почистване.

Бамбуковият капак се затваря плътно, но не е предназначен за течна храна (супа).

За по-здравословен живот с нулеви отпадъци, изберете нашата стоманена кутия за храна с бамбуков капак!

Вместимостта на кутията е около 800 мл. Кутията е сравнително лека, тъй като бамбукът е доста лек материал. Сравнително по-лека е от другия ни модел със стоманен капак, който може да видите ТУК.

Кутията НЕ може да се ползва в микровълнова фурна. Но може да се ползва в стандартна фурна, ако се махне капака. Също така може да се ползва и в миялна машина, но отново без капак.

Измийте добре преди употреба. След измиване препоръчваме да се остави отворена, за да изсъхне.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!