Кутия за супа или друга храна от пшенична слама

  • 34.70лв.

Екологична кутия за храна с вместимост от 600 мл., която не съдържа BPA и е изработена от пшенична слама. Перфектна за съхранение на ядки, супа или други храни. Подходяща за микровълнова фурна.

Добави към любими

Сравни

Нашата издължена кутия за храна е подходяща за съхранение на супа или други храни. Изработена е от пшенична слама, което я прави природосъобразна. Кутията не съдържа BPA (вредна пластмаса, която не подлежи на рециклиране).

Вместимостта на кутията е 600 мл., а на снимките може да видите и размерите на кутията.

Кутията е подходяща за микровълнова фурна. Но не се препоръчва топлене повече от 3 минути. При топлене е добре да се издърпа бутончето отгоре на капачето.

Кутията не е тип термос, но въпреки това в торба с изолация би могла да запази храната топла за 2-3 часа.

В секцията ни кутии за храна може да откриете и термос за супа.

Предлагаме кутията в розов или зелен цвят.

Подходяща е и за съхранение на други видове храни, различни от супа. Кутията е уплътнена със силиконово уплътнение против протичане.

Чудесен комплект за подарък е с нашата друга екологична кутия от пшенична слама. Може да я видиш ТУК.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!