Супен термос от стомана

  • 43.70лв.

BPA FREE супен термос от неръждаема стомана, който ще запази твоята храна топла до 8 часа, благодарение на своя здрав дизайн, снабден с двойни стени.

Добави към любими

Сравни

Какво по-хубаво за обяд от домашна топла супичка?

Ако и ти смяташ като нас, то със сигурност ще харесаш нашия малък сладък супен термос. С вместимост от 530 мл. той е достатъчен за обедно хапване в офиса или за любимата супичка на детето. Разбира се може да се ползва и за всякакви други храни.

Предлагаме модела в зелен, син или розов цвят.

Към термосчето като подарък идва и сглобяема лъжичка от пшенична слама.


Стоманеният термос за супа или друга гореща храна е висококачествен термос от неръждаема стомана, който е идеален за поддържане на храна и напитки топли или студени. Той има здрава конструкция с двойни стени, непропусклив двоен капак със силиконово уплътнение и нечуплив външен корпус и вътрешно тяло. Прозрачното капаче на термоса е изработено от Food Grade пластмаса. Този термос е идеален за употреба на открито, тъй като запазва храната и напитките топли или студени до 8 часа.

Термосът не е подходящ за миене в съдомиялна машина; може обаче лесно да се измие на ръка. 


1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!