Екологичен арома дифузер за етерични масла

  • 15.70лв.

100% екологичен и компостируем арома дифузер, без пластмаса. Изработен изцяло от дърво, създава неповторим аромат и уют в твоя дом или офис.

Добави към любими

Сравни

Предполагам, че знаеш какво е арома дифузер?

Неговата основна функция е да разпръсква аромат в стаята като по този начин създава уют и влияе положително върху влажността на въздуха. Напоследък арома дифузерите са много популярни, тъй като те са перфектно допълнение към всеки дом или офис, понеже са гаранция за релаксиращо преживяване, по-приятна атмосфера и не на последно място - спокоен сън.

От екологична гледна точка, обаче има два проблема със стандартните арома дифузери:

- Работят с ток

- Корпусът им е изработен от вредна пластмаса

Тук ти предоставяме алтернатива - за първи път, наистина природосъобразен арома дифузер, който е изработен изцяло от дърво.

Истината е, че този арома дифузер не произвежда пара, но благодарение на специално проектирната форма, избора на дървесина и уникалния си дизайн, той ароматизира помещението дори по-добре от стандартните дифузери, съдържащи пластмаса.

Как работи?

Достатъчно е да добавиш 3-4 капки етерично масло по избор в сърцевината на арома дифузера, след което да го поставиш на място близо до теб.

Благодарение на специфичната форма на цвете, вдлъбнатините и дизайна на арома дифузера, проникването на етеричното масло става бавно и плавно. От своя страна естественото дърво засилва аромата на етеричното масло. Тези два факта водят до силен и по-траен аромат.


Размери: Височина- 2см , ширина- 4,5 см. 

Продукта се предоставя в три цветови варианта, можеш да избереш желания цвят при поръчка.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!