Сладка дървена подложка за чаша "Котешка лапичка"

  • 9.70лв.

100% биоразградима подложка за чаша от бамбук с вдлъбната сладка котешка лапичка. Чудесен подарък за любим човек, ценител на топлите напитки.

Добави към любими

Сравни

Дъждовен есенен ден е, в който навън вали, а ти си седнала на топло вътре вкъщи с любима книга в ръка и чаша ароматен чай, но къде ще оставиш чашата си, за да не направиш петно от топлината върху масата?

За такива ситуации имаме тази готина подложка. За разлика от някои подложки за хранене, които съдържат пластмаса. Нашата подложка "Котешка лапичка" е направена изцяло от естествени материали, а именно натурално растящ бамбук, който се възобновява изключително бързо и лесно.

Важно е да знаеш, че тя е и доста дебела, така че успешно изолира горещата ти чаша от всякакви други повърхности. Ръбовете на чашата са ръчно полирани, а детайлите са така изпипани, че сякаш тази подложка прегръща всяка една чаша.

Тъй като подложката е изцяло дървена, винаги е добра идея да се поддържа с намазване на различни видове масла върху нея, дори и етеричните масла са добре дошли. Това ще я запази по-дълго време красива, въпреки честата употреба и ще попречи на ерозията.

Тази дървена подложка, както и другите ни бамбукови продукти носят неподозирана доза уют в дома на всеки наш клиент. Естествените материали придават топлота и енергия на всички хора, затова и ние предпочитаме да се обграждаме с такива.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!