Кокосова купичка + подарък вилица и лъжица

  • 17.70лв.

100% екологични кокосови купички, перфектни за твоята здравословна мюсли закуска. Към кокосовата купичка получаваш и подарък вилица и лъжица, така имаш пълен комплект за хапване.

Добави към любими

Сравни

В днешно време е изключително важно как изглежда храната ни, не е достатъчно да е просто вкусна, хубаво е и да бъде красива, защото чрез всички сетива ние изпитваме истинско удоволствие от храненето, а и имаме инстаграм за снимки нали така?

Ако и ти като нас искаш да превърнеш всяко свое хранене в истинско изкуство, то тогава ти препоръчваме да се запасиш с поне една кокосова купичка. Нашата кокосова купичка е и перфектно решение за подарък на човек, който си пада по здравословното хранене и природосъобразния начин на живот.

Кокосовата ни купичка идва и с подарък за теб - вилица и лъжица. Всяка една купичка от кокос е ръчно изработена от черупката на натурален кокос, след което е изчистена и запечатана с кокосово масло отвътре и отвън, което ти гарантира, че в нея няма вредни лакове, уплътнители или пък лепило.

Изключително подходяща е за всякакви закуски, тип мюсли, плодове, овесени ядки и зърнени закуски, а защо не и свежи салатки?


Обемът на купичките е около 300-450 мл., а диаметърът им между 10-15 см. Важно е да се има предвид, че няма две напълно еднакви купички, тъй като те са ръчно изработени от естествен материал и всеки кокос има специфични размери и особености.

УПОТРЕБА:

Преди първа употреба е важно купичката да се измие с хладка вода.

Винаги е добре да се мият веднага след употреба отново с хладка вода, а на определен период от време е добре да се намазват със зехтин или друг вид масло, за да се удължи техния живот. Купичките не са подходящи за ползване в микровълнова фурна или обикновена фурна, както и фризер. В хладилник може да се поставят, но за кратко, не препоръчваме да ги оставяте там за повече от няколко часа. Резки темпуратурни промени най-вероятно ще доведат до пукнатини в купичките.

Не е добре да се ползват за горещи храни.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!