Силиконова подложка за печене - за многократна употреба

  • 25.90лв.

Силиконовата подложка за печене е перфектна алтернатива на хартията за печене, която не подлежи на рециклиране! Не залепва, подходяща за микровълнова или стандартна фурна и миялна машина.

Добави към любими

Сравни

Силиконовата подложка за печене за многократна употреба е чудесен начин да намалите отпадъците за еднократна употреба и е идеална за всички ваши нужди при печене. Замества стандартната харитя за печене, която не подлежи на рециклиране. Изработена от хранителен силикон, подложката не залепва, може да се използва в микровълнова или традиционна фурна и да се мие в съдомиялна машина.

Постелката може да се използва във фурна до 260 градуса и е сертифицирана като безопасна за хранителни продукти. С универсалния си дизайн подложката за печене може да се използва и като нехлъзгава работна повърхност.

Избягвайте контакт с огън, нагревателни елементи и остри предмети, за да запазите новия вид на вашата подложка. С течение на времето може да се появи известно обезцветяване, но то няма да се отрази на експлоатационните характеристики на постелката.

Почиства се под течаща вода и с мека гъба.

При печене не е необходимо да се добавя допълнителна мазнина!

Размери: 30 см. x 40 см.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!