Глава за дървена четка за съдове - сизалови влакна

  • 5.70лв.

Резервна сменяема глава за четка за миене на съдове, която е изработена от изцяло естествен материал - сизалова коприна. Чудесна алтернатива на синтетичните гъби от пластмаса.

Добави към любими

Сравни

Предполагаме вече си наясно какъв е проблема на синтетичните гъби за миене на съдове. Те съдържат вредна пластмаса. В сайта си предлагаме дървена четка за миене на съдове, а тук виждаш като продукт само сменяемата глава.

За бамбукът сме говорили многократно в сайта си, но тук ще дадем малко информация за влакната на четката, които са произведени от сизалова коприна. Растение известно още като Agave sisalana и се среща най-често в Мексико. Прилича на кактус, а листата му са доста здрави и устойчиви на висока температура, което го прави перефектното решение за нашата гъба, тъй като много често съдовете се мият с топла вода. 

При поръчка на целия комплект с дървената дръжка е добре да се запасиш и с 1 или 2 резервни глави за четката.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!