Природосъобразна четка за миене на съдове

  • 7.70лв.

100% екологична четка за съдове от дърво и сизалова коприна, алтернатива на стандартните телчета за миене на съдове, които съдържат пластмаса.

Добави към любими

Сравни

Защо предлагаме този продукт?

При представянето на друг подобен наш продукт обяснихме подробно как в стандартните гъби за миене на съдове се съдържа вредна пластмаса, а още по-лошото е, че част от тази пластмаса отива директно в Световния океан под формата на микро парченца, а накрая стига и до нашите чинии.

Тук ситуацията не е по-розова. В случая нашата четка за миене на съдове е всъщност заместител на стандартните телчета за изтъгргване на по-големи остатъци от храна в тигани и тенджери. С екипа установихме, че стандартните телчета не съдържат само метал, а и полиуретанова пяна, което всъщност е... пластмаса.

Затова тук предлагаме алтернатива, която е изработена изцяло от дърво и сизалова коприна, която пък се произвежда от растението агава сизалана, находящо се най-често в Мексико. Влакната на същото са изключително устойчиви на висока температура.

Четката е с обща височина 8.5 см., широчина 6.5 см., а само влакната са дълги 2.2 см. Изключително удобна е за хващане.

Добре е да се оставя след употреба на място, което позволява по-бързо и лесно съхнене.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!