Биоразградими торби за боклук - 80 броя

  • 25.90лв.

Пакет, който включва 80 броя биоразградими торбички за боклук. Компостират се напълно до 6 месеца от попадането им в органична среда.

Добави към любими

Сравни

Добре знаем, че повечето стандартни торби за боклук са направени от полиетилен с ниска плътност (LDPE). Това ги превръща в отпадък, който не подлежи на рециклиране, а пластмасата от този вид никога не изчезва напълно, а само се разпада на микропластмаса, която замърсява океаните и моретата.

Тук предлагаме алтернатива биоразградими и компостируеми торбички за боклук. Те са изработени от растително нишесте, което подпомага техния бърз разпад в почвата. Най-често до 6 месеца от попадането на торбичката в органична среда тя се разгражда напълно.

Торбичките са с размери 45*50см. Побират около 10 литра боклук.

Комплектът включва 4 ролки торбички или общо 80 броя торбички. Съответно и цената е за 80 броя, не може да се закупи по-малко количество от сайта ни.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!