Екологична гъба за миене на съдове

  • 6.70лв.

Изцяло компостируема гъба за съдове, която е и 100% веган, не съдържа вредни химикали, фосфати, петролни деривативи, оцветители и консерванти. И освен това издържа по-дълго на употреба, без да остава в нея лош мирис.

Добави към любими

Сравни

Стандартните гъби за миене на съдове имат два основни проблема. Първият е чисто екологичен, съдържат пластмаса, която замърсява водите ни, после се превръща в микропластмаса и рано или късно по един или друг начин се връща обратно в дома ни чрез храната, която консумираме.

Вторият основен проблем е гадната миризма, която се получава, след няколко ползвания на стандартната гъба.

Тук ти предоставяме алтернатива. Напълно екологична гъба за съдове, която е без лош мирис, тъй като не събира микроби, подобно на пластмасовите гъби.

Тази гъба е изцяло компостируема, което означава, че не замърсява подпочвените води.

Също така е 100% веган.

Изработена е без вредни химикали, фосфати, петролни деривативи, оцветители и консерванти.


Дерматологично тествана е и не дразни кожата.

Нашата гъба е двустранна, едната част е по-мека, а другата по-твърда, специално създадена за отстраняване на по-упорити замърсявания и мазнини.

Меката част е изработена от безопасна и екологична целуозна дървена каша, а по-твърдата и грапава част съдържа естествени висококачествени палмови влакна, без никакви синтетични химикали.

Въпреки че, най-вероятно този тип гъби ви звучат като по-лесно разпадащи се, тъй като са компостируеми, това не е така. Оказва се, че те са по-трайни от стандартните гъби, тъй като са по-устойчиви на микроби и освен това са произведени чрез подобрена технология на компресия и синтез, която ги прави значително по-качествени.

Това означава, че една такава гъба може да издържи на значително по-дълга употреба, сравнено с традиционните гъби за съдове.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!