Екологична дървена четка за съдове

  • 7.70лв.

Дървена четка за съдове със сменяема глава, която е изработена от изцяло естествени материали като бамбук и сизалова коприна. Чудесна алтернатива на синтетичните гъби от пластмаса.

Добави към любими

Сравни

Стандартните гъби за миене на съдове съдържат пластмаса, всъщност те са изцяло произведени от пластмаса, макар че на външен вид може и да не разберем това. Тези гъби са огромен замърсител, защото след изхабяване ги изхвърляме в боклука и не подлежат на рециклиране. Не само това, но още докато ги ползваме те отделят част от влакната си, които всъщност представляват микро парченца пластмаса, попадащи в отпадъчната вода и оттам към Световния океан. Така рано или късно стигат и до нашата чиния, всъщност попадат дори в тялото ни. Може да прочетеш повече за микропластмасата в нашата статия тук.


Нашата алтернатива е бамбуковата четка за миене на съдове, която има и сменяема глава, а това позволява при захабяване да ползваме дръжката и да сменим само самата четка. За бамбукът сме говорили многократно в сайта си, но тук ще дадем малко информация за влакната на четката, които са произведени от сизалова коприна. Растение известно още като Agave sisalana и се среща най-често в Мексико. Прилича на кактус, а листата му са доста здрави и устойчиви на висока температура, което го прави перефектното решение за нашата гъба, тъй като много често съдовете се мият с топла вода.

Четката ни за съдове има място за закачане и това е добра идея, тъй като след употреба е добре да стои на по-сухо място, все пак е изработена изцяло от естествени материали.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!