Комплект от 4 броя универсални силиконови капаци

  • 12.70лв.

Устойчива и екологична алтернатива на стреч фолиото, което съдържа вредна пластмаса. С нашите многократни силиконови капаци, които прилепват плътно, ще успееш да съхраниш храната си свежа в хладилника за доста време.

Добави към любими

Сравни

Ако си като нас и много често ти остава неизядена храна, която не искаш да изхвърляш. Първо, защото си дал пари за нея, второ, защото са изхабени човешки и други ресурси за производството и. То това е нещо, което може да привлече интереса ти.

На пръв поглед ще си кажеш - силиконови капаци, има ги навсякъде.

Да, но не е точно това. Тук виждаш комплект от 4 броя напълно екологични капаци, които обаче могат да придобиват всякаква форма. Разтегливия материал, от който са направени ти позволява да покриваш с тях всякаква храна.

Можеш да ги използваш като стандартни капаци за кутии, но може и да ги слагаш директно върху плодове, зеленчуци и други продукти.

Чрез тези универсални по размер капаци можеш да запазваш неизядената храна свежа в хладилника за доста по-дълъг период от време.

Освен всичко друго изглеждат и сладко нали?

Не забравяй, че чрез употребата на такива капаци многократно, не само пестиш храната, но и помагаш на околната среда като икономисваш вредни продукти за покриване като стреч фолио, което съдържа пластмаса.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!