Комплект от 4 бр. памучни мрежести торби за плодове и зеленчуци

  • 16.70лв.

Изработени от 100% необработен памук нашите торби са перфектен заместител на всички видове найлонови торбички за пазар. Мрежестата материя запазва качеството на зеленчуците и плодовете, но в същото време е изключително здрава и издържа на тежест до 10 кг.

Добави към любими

Сравни

Знаете ли, че найлоновите торбички попринцип се използват за около 10 минути и после попадат в боклука?

Да, точно толкова горе-долу продължава средната употреба на една найлонова торбичка. Най-често ги вземаме от супермаркета или пък магазина за плодове и зеленчуци, след което носим продуктите до дома си и после се изхвърлят. В същото време, тяхното пълно разграждане е невъзможно! Те само се разпадат на по-малки частици и то в течение на години. Всъщност са почти вечни!

Ти, обаче можеш да спреш това! С употребата на само една памучна торбичка за пазар през годината, според изчисления ще бъдат заместени 1000 найлонови торбички, които рано или късно попадат в природата!

Какви са предимствата на нашите торбички?

Те са мрежести, което запазва продуктите вътре свежи дори при продължителен престой в торбата. Без значение от желания размер, всичките ни торби са изработени от здрава материя, която може да издържи до 10 кг. тежест. Разбира се, може да ги ползвате не само за плодове и зеленчуци, но и за всякакви други ваши вещи като книги, играчки за децата и т.н.


Цената е за целия комплект, съдържащ 4 броя торбички. Към момента не ги продаваме отделно.

Размерите на торбите са, както следва:

S: височина - 30 см, ширина - 18см. 

М: височина - 26 см. , ширина - 23см. 

Л: височина - 26см. , ширина- 21см.

ХЛ: височина - 43см. , ширина- 27см.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!