Руло восъчна кърпа за опаковане и съхранение на храна

(2 коментара)
  • 47.70лв.

Рулото за опаковане на храна е изработено от 100% органичен памук и покрито с пчелен восък, естествено олио от жожоба и натурална смола. Лесно за миене и практично за ежедневието. Не съдържа соя.

Добави към любими

Сравни

Какво е това и защо го предлагаме в EcoKompas.com?

В нашето ежедневие много често се налага да опаковаме или покриваме с нещо част от храната си. Правим това, когато остава нещо неизядено и искаме да го съхраним в хладилника или пък, когато се готвим за пътуване или просто за работа и желаем да си опаковаме някой сандвич или друго вкусно домашно хапване.

В повечето случаи хората правят това със стреч фолио или различни найлонови торбички за сандвичи. Предполагам се досещаш, че те са основен замърсител, защото са много, изхвърлят се безразборно и в същото време са невъзможни за рециклиране.


Нашото веган руло е перфектната алтернатива, когато говорим за опаковане на хранителни продукти. Чудесен избор за опаковане на храна, защото рулото е с дължина 100 см. и широчина 33 см., това позволява да се изрежат различни по размери кърпи. Или да се ползва за опаковането на нещо наистина ГОЛЯМООО.

Рулото е изработено от 100% органичен памук и покрито с пчелен восък, естествено олио от жожоба и натурална смола. Лесно се мие и е направено за многократна употреба като според производителя служи вярно на собственика си поне една година.

Поддръжка: Важно е след употреба да измивате восъчната кърпа с хладка вода и сапун, после оставете да изсъхне добре. Твърди следи от храна се отстраняват с накисване.

Рулото не е подходящо за опаковане на риба и сурово месо. Също така не трябва да се затопля в микровълнова фурна и като цяло е добре да се избягва всякаква топлина.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

EcoKompas.com - 12.09.2023

Благодарим за корекцията, пормяната е отразена, пропуснали сме пчелния восък.

НотКуул - 31.08.2023

Поправете поне името на продукта, няма как да е веган с животински продукти.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!