Екологична четка за чистене на бутилки

  • 3.70лв.

100% биоразградима четка за чистене на бутилки, чаши и вази. Изработена от неръждаема стомана и сизал. Без тестове върху животни, без употреба на животински продукти. 100% веган!

Добави към любими

Сравни

Тази четка е специално създадена за чистене на всякакъв вид бутилки, чаши или пък вази. Щом посещаваш нашия сайт, то със сигурност ти си човек, който се опитва да живее природосъобразно и знае добре как понякога тази прекрасна инициатива е доста трудна и свързана с допълнителни усилия. 

Така например много често се налага да мием нашите съдове за многократна употреба, тъй като упорити остатъци от течност се крият някъде там. За целта ние ползваме тази лека и практична четка, която достига до дъното на повечето съдове.

Четката е изработена от неръждаема стомана и е с дължина 30 см. като накрая има и място за закачане.

Четката е 100% веган, а върхът и е създаден изцяло от сизал, който се добива от влакната на растения в Мексико.

Сизалът е екологично чисто добит, освен това е на 100% биоразградим и не се използват пестициди или торове при отглеждането му. Има кремаво бял до жълтеникав цвят. Той е груб и здрав, издръжлив и има способността да се разтяга. Освен това има добри изолационни свойства и е силно устойчив на бактериални увреждания.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!