Бамбукова четка за почистване на бутилки и чаши

  • 12.70лв.

100% природосъобразна четка за почистване на бутилки, чаши и купички, изработена изцяло от естествени материали като буково дърво и стомана, без наличие на пластмаса! 100% ВЕГАН!

Добави към любими

Сравни

Когато човек иска да живее природосъобразно и полага усилия в тази посока понякога има нужда от помощ. Ние знаем колко трудно е да се стараеш да ограничиш пластмасата в своето ежедневие. Всички купички, чаши, термоси и бутилки, които ползваме за многократна употреба трябва да се почистват често...

С тази цел предлагаме и този нов наш продукт, това е четка за почистване на чаши, бутилки, купи и други. Тя е изработена изцяло от естествени и екологични материали. Не съдържа пластмаса и е налична в два размера S и M.

S - дължина на четката - 39 см., широчина на главата - 7 см.

M- дължина на четката - 50 см., широчина на главата - 7 см.


Главата на четката е изключително мека, което и позволява да се прегъва и да чисти по-лесно всеки ъгъл, без да остава празно място. По-голямата четка е перфектно решение за почистване на нашите ежедневни стоманени бутилки с вместимост от 1 литър.

Четката е ръчно изработена от буково дърво и стомана.

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!