Комплект силиконови капаци за съхранение на храна - 6 бр.

  • 12.70лв.

100% рециклируеми капаци от разтеглив и мек силикон за многократна употреба. Комплектът съдаржа 6 броя капаци, които може да ползвате за съхранение на храна и напитки в хладилника си.

Добави към любими

Сравни

На всички ни се случва да не изядем нещо изцяло. В такива ситуации е по-добре да съхраним храната, вместо да я хвърляме на боклука, все пак много хора и енергия е използвана за производството и опаковането на всеки един продукт, който вземаме от щанда в магазина. И тук изниква проблем, как да съхраним останалата храна за по-дълго време, без да ползваме кутии от вредна пластмаса или пък не по-малко вредното стреч фолио?

За тази цел в нашата кухня ползваме силиконови капаци като тези, които виждате тук. Те са доста разтегливи и са общо 6 броя, така че почти винаги имаме подходящия размер под ръка. Мекият и разтеглив силикон е сертифициран за използването му за опаковане на храни и напитки, разбира се преди употреба препоръчваме да измиете добре капаците.

Комплектът ни включва 6 броя капаци с различни размери. Може да избирате между розов и син цвят.

Огромното предимство на този тип капаци е, че пасват перфектно върху продуктите, така те не стават сухи в резултат от студения климат в хладилника, нито пък губят хубавия си аромат. Силно препоръчваме тези капаци да се ползват и за съхранението на плодове и зеленчуци, видно и от снимките може да ги слагате директно върху половинките от плодовете. Супер подходящо решение за лятото са, когато ядем повечко плодове. Поради разтегливия си характер тези капаци могат да бъдат ползвани и за покриване на чаши с напитки например.

Комплектът ни от силиконови капаци е едно от нещата, които биха влезли в употреба на всяко едно домакинство!

1. Колко струва доставката?

Ако сте поръчали продукти от сайта за повече от 100 лв., то доставката ще бъде безплатна за Вас - до офис на Еконт или до адрес. Ако стойността на Вашата поръчка е по-малка доставката се заплаща от Вас, цените за доставка са следните:

Доставка до офис на Еконт:    3.50 лв.*

Досавка до посочен адрес:    4.50 лв.*

* Това са основните цени на доставката, те може да варират в зависимост от сумата на наложения платеж, дали има опция за получаване на SMS известие за пристигнала пратка, както и от населеното място, до което се доставя. В някои малки населени места, в които нямат офиси на Еконт е възможно доставката до адрес да се оскъпи (да стане в размер 6-7 лв.). 

2. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка попринцип е до 1 работен ден след поръчката. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга - пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!